VANLIGA FRÅGOR

Svar på frågor som våra kunder oftast ställer.

Hållbarhet

Med rätt underhåll håller blommor i ca 1-2 veckor. Vattna inte blommorna. Våra blomboxar kommer färdiga med tillräckligt med vatten och näring för blommornas hela livslängd. För längre hållbarhet förvara inte rosorna i direkt solljus, hetta eller fukt. Du kan också med jämna mellanrum spraya blommorna med kallt vatten.

Att tänka på är att hållbarheten avgörs av olika faktorer så som dagsljus, temperatur och vatten, av denna anledning kan Blossom House inte garantera livslängden på blommorna.

Evighetsrosor

En ros som ser ut och känns som en nyplockad ros med en livslängd på vanligtvis 1-2 år men med rätt skötsel upp till 5 år. Evighets rosen är inte någon annan blomma lik. Rosens naturliga skönhet och mjuka delikata utseende gör det omöjligt att särskilja den från vanliga snittrosor.

För att bevara den långa livslängden genomgår rosen en teknisk avancerad process vilken resulterar i en utmärkt produkt som känns precis som en nyplockad ros. Med denna revolutionerande teknik behåller rosorna sitt fräscha utseende månad efter månad, år efter år. Alla rosor är 100% äkta.

Skötsel:
Dessa rosor är bräckliga och bör hanteras med omsorg.
Vattna inte rosorna, då vatten skadar dem.
Undvik direkt solljus och fukt.
Undvik direkt kontakt med kläder eller andra textila material.

Evighets rosens kemiska framställning:
Rosorna har genomgått en kemisk behandling för att behålla sitt naturliga mjuka utseende.
Rosorna är giftfria, icke-korrosiva, icke-cancerframkallande, icke brännbart, icke-explosiv och icke-kemisk reaktiv och utgör därför inte någon risk för människors hälsa eller för miljön.

Utkörning

Blommorna körs ut med bud till mottagaren. Leveransavgift tillkommer med 99kr. Vi levererar blommorna inom 24 timmar dock tidigast efter kl 17.00 dagen efter beställningen har gjorts.

Vi kör just nu ut inom stockholmsområdet.

Upphämtning

Blommorna kan hämtas samma dag som beställningen görs hos våra återförsäljare. Hos våra återförsäljare kan du även gå in och hämta blommorna direkt om du så önskar. Kontakta återförsäljarna för att säkerställa lagerstatus.

Specialbeställning

Det finns möjlighet att skräddarsy våra blomboxar efter egna önskemål. Ring eller mejla oss så berättar vi om hur vi kan möta era förväntningar oavsett om det gäller en blombox, fest, bröllop eller begravning.